Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

HEJ JAG ÄR EN KROPP ÄRE NÅ BRA PÅ TV VA VA?

Karin E JanssonJag vet att min kropp är ett statement, i alla fall när den tar sig friheter, som att tex vara med på bild, ta plats och inte dölja sig. Jag gillar det inte. Jag gillar att min blotta skepnad kan peppa andra att ge fan i vad veckotidningarna och modeindustrin säger, men till syvende och sist vill min kropp bara vara, den vill inte säga annat än HEJ JAG ÄR EN KROPP ÄRE NÅ BRA PÅ TV VA VA? Samtidigt som vithet är en norm, och som synliga funktionsvariationer aktivt väljs bort från de vackra bilderna i de glossiga magasinen. Det är en sorts människa som hyllas, när vi finns i förti miljoner varianter.

Igår snubblade jag in på en hypad och cool fotograf-snubbes instagram. Mycket tattoos, stereotyp snygghet och ENBART SMALA MÄNNISKOR. Inte en enda tjockis. Det tog en stund innan jag insåg det. Så då tog jag den här bilden och la upp på min egen instagram.

När ögat bara fått se smalhet i tidningar och TV-serier, så händer det något när bilderna blandas ut. Till slut blir det inte så jävla märkvärdigt att lår, rumpor och magar kommer i alla storlekar.

HEJ JAG ÄR EN KROPP ÄRE NÅ BRA PÅ TV VA VA?