Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vem är jag?

Karin E JanssonOm ett par veckor ställer jag ut konst i Skellefteå, och fick därför i uppgift att skriva ihop en kort informationstext om mig själv. Lätt som en plätt, tänkte jag. Jag älskar ju att prata om mig själv och det jag gör. 

Första versionen blev på gränsen till hotfull, sen blev det ett typ en insändare där jag sökte brevvänner att byta luktsudd med. Slutligen gav jag upp, la jag mig nånstans i mitten, och skrev att jag var osocial och sen nånting om att man kan vara kompis med en ananas om man vill. Kanske kastar folk ägg på mig på vernissaget, men då får jag väl fånga upp dom, baka en sockerkaka, och äta upp hela själv. Sådärja, det blir bra oavsett.