Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Umgås med folk? Intressant tanke.

Karin E Jansson

Igår hade jag tänkt sitta hemma och hytta med näven hela dagen, och såg mycket fram emot det. Men så hörde Annika av sig, att hon var på väg till Umeå, och undrade om vi skulle ses! Umgås med folk? Intressant tanke. Ja!


Och hur tur hade inte vi, för på flygplatsen träffade vi 40% av familjen Resare, som var där för att hämta upp ytterligare 20% Resare, Alex, som kom med samma flyg som Annika. Familjen Langos, ni vet!Jag hade gjort en ironiskt ironisk skylt.Synd att jag inte visste att Alex skulle komma, då hade han också fått en skylt. Men han har för evigt en ironiskt ironisk skylt i mitt hjärta.Sen blev the player played när Annika överrumplade mig med ett bakhåll, när hon smög upp bakom mig.Vi åkte in till stan, och Annika som den livnjutare hon är, lät oss välja sex alternativ varav ett dåligt, för att se vad vi skulle hitta på. Nummer två blev det!Glass på McDonalds.Inte det dåliga alternativet alltså!Sen behövde vi kaffe med oändlig påtår, så pass mycket att vi skippade tärningen och gick direkt till Bibliotekscafét.Annika hade köpt nya pennor och skrev mitt namn med vacker handstil.Sen strök hon aggressivt över det, konstig stämning. Jaha, det var bara en black metal-logga!Och på tal om black metal så är Samuel numera med i ett band, och har således börjat spara ut sitt hår. Just nu i ovårdat Skorpan-stadie.Gädd Metal är bandets genre.Vi hann uppleva lite solsken innan Annika tog bussen till Burträsk, byn där folk (Annikas pappa) har krokodiler i källaren.Vi hoppade själva in i vår Toyota Carina med siktet mot Tavelsjö. Jag var DJ.Vi stannade till vid Master för livsvisdom.Och sen hem till Samuels föräldrar för middag.Klappade på skott.Och på grannkatten Sven. Oerhört kompakt päls. Jag älskar Sven.Det hade börjat skymma och vi vände åter mot stan.Med obefintlig sikt pga lerslemmig ruta tog vi äntligen beslutet att köpa nya vindrutetorkare. Lyxigt! Sen ska de monteras också, kanske nästa år.Och så ett stopp på påskparty.Hos Effe.Och Mia.Och katterna.Frasse är ett nytillskott. Som en sockerbit.Allt var väldigt påskigt och trevligt.Och avslutningsvis hem för snuggling med Jörgen och youtube-tutorials på hur man bygger miniatyrmöbler i shabby chic stil. Perfekt!