Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mmmm, snask.....

Karin E Jansson

Vissa familjer har som påsktradition att det delas ut påskägg. I min familj är traditionen att jag låtsas att jag tror att jag ska få ett påskägg från mina föräldrar (även om vi slutade med det år 1623). Och då säger de "haha nä vi har ju slutat med det" och då låtsas jag att jag tror att de försöker luras, och så börjar jag glatt leta påskägg och tar det så långt att de tror jag på allvar tror att jag ska få ett påskägg, och så blir det dålig stämning. Fantastiskt!

Lika fantastiskt som dålig stämning är ju att faktiskt få påskägg! Gissa glädjen när våra kompisar Emma och Björn tittade förbi med påskgåvor i morse! Ätbara presenter är bra presenter.


Till katterna, kattsnask och leksak.


Och till mig och Samuel, en påse!


Till mig och Samuel.


Hallå!


Jaja låt gå.


Mmmm, snask.....