Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kortfaktad fakta i tre akter

Karin E Jansson
1. Imorgon ska jag till tandläkaren, och har således börjat använda tandtråd idag. När jag har hål i tänderna är det för att jag förtjänar det, och inte för att jag har otur. Min tandläkare är både rolig och bra, och har en sommarstuga han helst vill vara ifred i. Obs, vet inte detta för att jag spontan-hälsat-på och fått besöksförbud, för det har aldrig hänt utan är bara ett rykte jag startar nu. Nä, utan för att han berättat det för mig. Jag har berättat att jag har två katter och sporadisk ångest. Ja, det är nästan som att han är en vän, som jag betalar för att vara med.

2. Jag har börjat intressera mig för Digerdöden, detta efter jag hörde låten Dighra Dödh med Skogen.
Den stora döden
O Dighra Dödh
Den stora döden
O Dighra Dödh

3. Jag har gått från skepcis till helsåld när det gäller vår källartoalett. Plötsligt har vår lägenhet blivit i två våningar, och har utökats med flera kvadrat. Då det är en ansträngning (14 trappsteg) att ta sig till toaletten blir det att jag uppskattar besöken mer än vanligt, ungefär som att resa till USA och äntligen komma fram. Då muttrar man ju inte, utan njuter av stunden. Liveths Glädjhe, etc.