Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

JOBBA SNABBARE!!!!

Karin E Jansson

Som jag visade häromdagen har vi, efter förmåga, blockerat av vissa rum under badrumsrenoveringen. Ett skåp står uppställt framför vardagsrumsöppningen, det täcker inte helt, men det går inte att ta sig igenom om man är katt.

Det passade mig utmärkt nu i helgen då jag skulle rama in en del printar, och gärna gör det utan katthår, tassavtryck och kattityd. Det är en långsam process att rama in, testa, kolla, ändra, plocka bort ett dammkorn, göra om igen, bli arg, etc. Och normalt har jag inga probloem med långdragna arbetsprocesser, då jag är ett proffs på att blanda ut tråk med mikropauser av mobilspel, vila och kaffe.


Fast idag har jag blivit oerhört distraherad.


Iakttagen. Stressad, rentav.


JOBBA SNABBARE!!!!