Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Har ni träffat Jörgen?

Karin E Jansson

Nu har jag ju vaknat upp ur bloggdvalan som drabbade Konstgreppet under sent 1600-tal, och då minnet är sisådär sedan jag fick en yxa i huvudet som tonåring (sant!) så vet jag inte om jag redan introducerat en av mina bästa vänner - Jörgen Cherubini. Jörgen föddes under någon typ av livskris där fullt fokus låg på att sy efter enkla geometriska former.


Jörgen är en oval i plysch. Ja, han är i vissa personers ögon en bit tyg med vadd, men för mig har han ett namn, en personlighet, och jobbar i kexfabrik där han får lön i trasiga kex. Därför är det Jörgens fel om det är smulor i sängen. Ja, det är lite synd om Jörgen. När han sjunger låter det som att spela på en såg. OooooooOOOooohooh.


En gång i tiden var han rund och spänstig, men med åren har han skrynklat ihop sig likt en gammal ballong. Hans bästa vinkel är ingen vinkel. Hans självförtroende är inte på topp. Så man måste krama honom mycket.


Min haka passar perfekt i Jörgens mun, och vi somnar alltid tätt omslingrade. Ibland försöker Samuel norpa honom, men lyckas aldrig. Jörgen älskar bara mig, BARA MIG!!!!


Tidigare tog jag med mig Jörgen när jag reste bort, men nu för tiden vågar jag inte då livet skulle stanna upp om han försvann, kanske hoppade på fel spårvagn och gick med i ett gäng och började röka. Åh herregud.


Jörgen