Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ett blogginlägg om kaffemuggar

Karin E Jansson

Jag tänker ganska mycket på kaffe, och jag unnar mig också mycket kaffe. Dock endast hemmavid, för Kaffe Äro Endast Goth Brygght af Hand af Grisejente. Vi har ca 6000 kaffemuggar i vårt hushåll, vilket jag tror handlar om att vi ogillar att diska, men för mig hjälper det föga då mina läppar endast tillåter kontakt med tre specifika muggar. Mina favoritmuggar!Den första har jag fått från Mia och Effe, och är en souvenir från London. Jag kan inte skriva under på texten, har verkligen ingenstans att förvara en enhörning, men glada färger känns som att gå utanför lådan, vilket kittlar. Den rymmer två koppar, och är därför en mugg. Den har en bra tyngd, men har lite för stort öra för mina späda barnfingrar. Ändå en favorit.Det här kopparnas Kopp, Behemoth-muggen. Mattsvart utanpå (döljer fingeravtryck), och vitblank inuti (lättdiskad). Perfekta proportioner, och exklusivt guldtryck. Rejäl och elegant samtidigt. En riktigt riktigt bra mugg. Ja, nu blev jag blank i ögat, kaffetår.


Och slutligen denna. Har ungefär samma dimensioner som den första muggen. Illustrerad av geniet Drawn by Nina. Vi äger fyra muggar ur Twin Peaks-kollektionen, och Bob-muggen är paxad av mig då den exakt uttrycker hur mitt inre ser ut 80% av tiden.

Ja, så nu har jag alltså gjort ett blogginlägg om kaffemuggar. Såatteh.