Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Bläck, ollon och överraskningsdjur

Karin E Jansson


På instagram fick jag frågan om jag kunde blogga om mina tatueringar. Jag har gjort ett sånt inlägg för ett par år sedan, men det har ju tillkommit några, så här kommer en genomgång i kronologisk ordning, såvitt jag minns det! Jag skulle inte säga att tatueringar är en hobby, jag tycker det är roligt och intressant, men det är inget jag sitter och planerar och jag har inte heller något tema utan gör det som faller mig in precis när jag gör det. Jag är inte rädd för att tatueringar ska bli fula, fel och att jag ska ångra mig. Det finns annat att oroa sig för.Den första gjorde jag när jag var 16, en liten fegis-tatuering som jag pekade ut bland tatuerarens stenciler.Två år senare gjorde jag ett kvinnokampstecken nedanför nacken, och satte dit en till tribal för symmetrins skull. Sådärja.Sen rasslade det till och på nåt år gjorde jag den svarta stjärnan, döskallar, fåglar från ett skivomslag på armen.Ett spindelnät på armbågen.En svart klump formerly known as "drake".Och på överarmen, loggan för ett tidigare favoritband, Crisis.Några år senare en fjäril på underarmen, bara för att.En tatuering för mamma och pappa.Och en för mig, på insidan av handleden.Och en liten blomma. Sen kom ett upehåll på flera år.På en lunchrast gick jag in till tatueraren som visade sig hade fått en avbokning. Så då tatuerade jag in Bearnaise, det första jag kom att tänka på. Såsernas sås.Sen utlyste jag och Sara en tatueringstävling i podden (som för övrigt nu ligger vilande), där lyssnarna fick bestämma vad vi skulle tatuera. Såhär blev det.Nästa tatuering blev Prinsen och Abbath, hos konstnären Bitch Ink. Gullefluff!Samtidigt gjorde jag denna som innefattar det jag älskar och hatar mest, TV and SPACE.Sen köpte jag en egen tatueringsmaskin, det här fick bli premiärtatueringen; CHIPS på vristen.Jag skrev Grisejente på foten när jag ändå hade maskinen igång, men den har nästan försvunnit helt. Tur att Grisejente finns både i mitt hjärta och på mitt körkort.Sen gjorde jag två baggar ovanför knäna. Benen är helt klart lättast att tatuera på sig själv, då huden måste sträckas med en hand samtidigt som den andra handen håller i maskinen. Observera att baggen till vänster även innefattar ett gigantiskt ollon. Det såg jag när den var klar. Ollon schmollon.Jag provade tatuera på vänsterarmen, men av tidigare nämnda anledning var det lite svårt och linjerna blev svaga. En tand och en Banana for scale.Och nyss gjorde jag ett nytt besök hos Bitch Ink. En data och permanent semester.Och slutligen denna, ett överraskningsdjur! Ja, överraska mig, sa jag till Bitch Ink, och fick se först när den var klar. Min favorit hittills!