Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

10 tokroliga saker om mig

Karin E Jansson1. Jag antecknade hela Matte D på ett A4-papper. Pyttelitet skrev jag, så litet att jag inte kunde läsa det sen. Sen fick jag IG.

2. Jag har vunnit en dikttävling, bland annat med frasen "i litteraturens värld blir man klok och lärd". Ehe.

3. Jag levde länge i tron att jag hade tre bröstvårtor. En oerhört besvärad underläkare dementerade detta, och jag dog inombords, av besvikelse. Kanske var det då jag Föll In I Black Metal.

4. När jag var 18 glömde jag bort vad min pojkvän hette, och var tvungen att fråga "asså vad heter du?" följt av genidraget "nej haha, jag menar ju i efternamn".

5. Jag har satt eld på mitt eget hår på ett cafe, då jag la mig på bordet för att vila, på ett värmeljus. Jag har inte berättat detta för någon tidigare.

6. Tidigare var jag extremt dålig förlorare, och en gång försökte jag fuska med korten i poker men pruttade precis samtidigt så alla tittade på mig och upptäckte fusket. Jag blev jättearg och skrek att de "inte kunde ändra reglerna mitt i!"??!!

7. En gång hällde jag en hel flaska diskmedel i en fontän och ringde polisen och sa att det pågick konstigheter i parken. Satt sen i två timar på en parkbänk och väntade på utryckning, men de kom aldrig. Obs, denna historia blir mindre disturbing av att jag faktiskt inte var ensam, utan vi var två.

8. Jag har spelat synth i ett coverband, och hade då en puffig läderkeps. Tänk Klaus Meine. Obs, kan ej spela synth utan satte bara på förinställda bossa-slingor.

9. Jag ägnade två veckor åt att designa en köttmaskin som gjorde diamanter av kroppsdelar, som jag sedan ritade upp 1x2 meter på hallväggen, och nu mår barn dåligt när dom hälsar på, och själv mår jag dåligt då jag missade ett nödvändigt steg i förädlingsprocessen, och uppfinningen omöjligt skulle kunna fungera. Måste måla över den, det här blev ju inte bra på nåt sätt.

10. En gång bevittnade jag när min syster lämnade blodprov, vilket resulterade att jag svimmade, men inte lugnt och stillsamt, utan jag föll på dörren, som öppnades rakt ut i väntrummet. Så där kom jag utskjutande som en likblek hög och landade mitt framför näsan på hela vårdcentralen, och mitt i allt ihop skriker jag JAG HAR SVIMMAT, vilket man kan tycka tyder på att jag inte alls gjorde det utan sysslade med nåt slags performance.

Jag ni ser ju, jag är som en 4-timmars föreställning av Stefan och Krister, i mörker, med ångest, iklädd partyhatt.