Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Oväntat spännande och härligt

Karin E Jansson

Vårt älskade badrum finns ej mer. Ja, skiten ska renoveras, och i och med det rök 50-talskaklet och det inbyggda badkaret. Först grät jag (jo det är sant), sen gav jag mig själv en mental örfil och slutade upp med snyftandet. Gradvis har jag ju försökt sudda ut gränserna för fint och fult i mitt liv, och självklart måste ju även badrummet in i den ekvationen. Nu är vi mitt i processen, men titta här:


Skitsnyggt! Ja, spännande i alla fall. Mustigt. Med portal in till grannarna (Abbath hälsar att den funkar skitbra). Ja nu låter jag ironisk, men på riktigt känns det bra med förändring. Dock tror jag det ingår fler steg i renoveringen, men annars får vi väl gilla läget och sätta upp en bonad.


För stunden bajsar vi i källaren, ja det är ju inte första gången om man så säger, höhö, eh va nä. Ja, en temporär toalett har installerats i rummet som gud glömde, och även det känns oväntat spännande och härligt. Det finns en lampa också, men det gör sig precis lika bra i mörker. Skyffeln har ännu inte behövts, men det känns tryggt att den är där. Och då jag Väljer Glädje är källartoaletten nu min nya fotostudio. Här är jag halvnaken med ett järnrör. www jublar! Och nu tror jag att jag är tillbaka! Tror jag!