Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mycket skog, färger jag hatar, och små små streck som måste sammankopplas

Karin E Jansson

Bloggen ligger förnöjsam i koma. Det finns inga planer på att dra ut sladden, men den tycker det är ganska skönt att vila. Ändå kollar jag kommentarer, och i morse kom detta. Victoria saknar mig! Och det knep till i köttklumpen som kallas hjärtat. 

Jag är ju så oerhört aktiv i andra sociala medier, framförallt instagram, vilket gjort det lättare att skjuta bloggen åt sidan. Man skulle kunna tro att det är instagram som försatt bloggen i koma, och kanske är det delvis sant, men främsta anledningen är: KONST. Jag har fått frågan från en konstförening om jag ville ställa ut några bilder i maj, och även fast jag aldrig tidigare haft ambitionen att visa konst för allmänheten skrek jag JAAA. Eller "Ja, det låter trevligt!", men JAAA inombords.

Det är en liten konstförening i Skellefteå, och mest troligt kommer det i slutändan vara 14 personer som kommer för att titta på min konst, men ändå har jag fått en ny livsglädje. Nu går jag till jobbet och gör det jag ska, men all övrig tid tillbringas med musik i hörlurar och bilder som ska formuleras.

Mest troligt får jag livskris efter utställningen är över, men då jag lever en dag i taget får jag väl hantera det då, börja röka eller kanske gå med i yoga-grupp. Men nu är det bilder som gäller. Det är mycket skog, färger jag hatar, och små små streck som måste sammankopplas. Här kommer tre smakprov, små delar ur bilder som ännu inte är klara.Och för er som gärna ser mig dagligen tipsar jag om att följa mig på instagram. Där är jag stundtals rolig och smart, och stundtals livscoach Grisejente.


Hurra!!