Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Best of fredagens House of Metal

Karin E Jansson

Igår var första dagen av helgens House of Metal. Det var ingen som jag hade kissat på mig av lycka att få se, men guldkorn fanns det såklart. Samuel hade kameran med sig, så här komer några bildbevis.


Finntroll!Trallvänlig och glad black metal som satte en god stämning.Vi hade en sansad pepp på Candlemass, men när de spelade Sorcerer's Pledge blev Samuel tonåring igen och fick mungipor upp till öronen, och jag sjöng med högt i partiet jag kan utantill, AAH AAAAH AAAAH AH AAH AH AAAH AAH AAAH, AAH AH.Jag var nyfiken på Umeå-bandet Mesolimbic, och trots sin introverta tafatthet var de riktigt bra!Och såklart Watain!Jag har en ganska neutral inställning till bandet, och tycker inte riktigt att musiken matchar deras ondskefulla image. Men spelningen var cool och jag fick med mig en Watain-offerduk hem, som Abbath senare somnade på.Och såklart - vännerna. 10 plommon av 10 möjliga. Och tack till alla fina människor (nu låter det som att det var 120 pers men kanske det var 5) som kom fram och sa att de gillade det jag gör.

 
Ikväll laddar jag för At the Gates (som alla andra) och det finska black metal bandet Baptism. Ses vi där?