Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag tar härmed anställning som förebild!

Karin E Jansson

För ett tag sedan, det kan ha varit några månader sedan eller nån gång på 1700-talet, röt ett gäng kvinnliga bloggare ifrån och sa upp sig som förebilder. Till viss del förstod jag dom. Men jag ville ändå inte hoppa på deras tåg.

Då tjänsten uppenbarligen blev vakant, och då jag nu funderat klart, kan jag nu glatt berätta att jag härmed tar anställning som förebild!

Vad är då en förebild? Nån perfekt? Haha, nej tokfransar, en förebild tycker inte att det finns nåt som heter perfekt. Det skulle man ju må dåligt av! Nä, en förebild är nån som jag - tex en tjock gnällspik som hellre ser på TV än går på fest, och som tycker att det är för jävla härligt att vara precis så. En förebild som uppmuntrar till att skriva egna regler, och som ser ut som ett frågetecken när nån tycker den är bristfällig, äcklig och lat. En förebild som tycker att DEN SOM SARE VARE!! Nån som kan bli så arg att hen gråter, och som långt ifrån alltid har svaren, men som får gråta ändå. Nån som tycker vi ska vara snälla mot varandra, och att det börjar med att vara snälla mot oss själva.

Ja, en förebild är alltså nån som bara är som den är. Skitbra jobb! 
Med vänlig hälsning,
Din Nya Förebild Grisejente