Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Julefrid och årssummering

Karin E JanssonJulefrid, more like julestrid, ja jag har tagit upp kampen mot julen, med svärd av stål och nerver av glas. Nä ba skojja, inga krig här, bara väldigt mycket att göra i webshops-branschen. Jag packar printar och lindar in juveler i silkespapper. Men en årssummering hinner jag med! Här kommer den:

I år har jag gjort vanliga saker, typ gått på jobbet och sett på TV. Det har varit allt ifrån tråkigt till roligt. Vid ett tillfälle såg jag tre skator som åt popcorn på en trottoar en tidig morgon, och det är årets finaste minne. Säkert har det hänt andra coola grejer, men inte tillräckligt coola för att jag ska komma ihåg det. 

.......

Nu har jag tänkt i typ tio minuter, och nej, det är bara skatorna jag minns.

Ha de bra!