Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Årets julpynt!

Karin E Jansson

December kommer alltid när man minst anar det, och det är viktigt att vara på alerten för att hinna skapa julstämning. Jag har smygstartat med att vara jobbstressad och förkyld, men det är inte den enda julstämning vårt hem kan erbjuda. Vi tar en titt!


Julmattan har lagt sig tillrätta framför TVn, som en lat sankt bernhard ligger den där och andas ljudlöst.


I hallen har jag skapat ett stilleben av julräkning och julvåtservetter för smutsiga glasögon. Jag tror på att kombinera material inom samma familj, och med det klassiska A4-papperet och de våta pappersservetterna erbjuds ögat en fest av harmoni.


Köket är ju definitivt ett rum som mår gott av julstämning. I år satsar vi på jul-bajspåsar och vår nya tradition - julhornet! Det är uppfriskande att blanda det traditionella (bajspåsar), med det nytänkande (ben från dött djur), och på så sätt håller man sig på alerten, men får samtidigt en känsla av välbekant trygghet.


Jultrasan är ett rörligt julpynt som flyttar runt i lägenheten. Just nu har den landat bredvid brödrosten, men verkar inte riktigt ha gjort sitt jobb, aja baja jultrasan! Busigt!


Som en slinga av glitter sträcker sig ett streck av julkläder runt sovrumsgolvet. Det här är egentligen svårt att skapa artificiellt, så mitt tips är att starta redan i november, för att bygga upp en naturlig klädslinga. 


Julkillen har draperat ena hörnet av soffan. Julklillen är ett fint alternativ till julmusik, och blir lite som att sätta cd-spelaren på shuffle. Ett vokalt överraskningsmoment, helt enkelt.


Julbarnet vakar över oss i vardagsrummet.


De små sakerna är inte att förringa. På nattduksbordet har jag bullat upp med smått och gott, likt russinen i lussebullen. Julbettskena och julkortison, bland annat.


Jultoarullarna bygger upp en mustig volym i badrummet, och öppnar upp för möjligheten till framtida pyssel, ett sätt att förlänga julen.


Och slutligen, kanske överkurs, men det är ju så härligt - jul-julkort! Kanske skickas dom ut, kanske inte. 


Jätteroligt med jul!


Detta inlägg är ett samarbete mellan Karins Konstgrepp och livet.