Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Separation

Karin E Jansson

Obs, bilden är arrangerad!

Separation - ja det låter otäckt, och det kan det ju vara. Men än så länge går det rätt bra! Ja, ni som följer min och Saras podcast vet att Sara är mitt i en separation, och att hon nu fått flytta in i sitt nya hem! På bilden tvingade jag henne lägga sig ner och låtsas sova på ett sorgligt sätt, men separationen präglas av, i mina ögon i alla fall, en varm vänskap. Detta kommer bli bra!Och varm vänskap återfinns även från mitt och Samuels håll. Vi har som inflyttningspresent erbjudit oss att måla två bokhyllor, och detta skedde ikväll. Min är till höger, och Samuels är till vänster. Saras pappa skrekskrattade när han såg vårt arbete, och det hela slutade med att vi gömde dom i klädgarderoben. Det är för övrigt ett bra inredningsknep - att skrikskratta och gömma undan. Även här kan jag säga, att detta kommer bli bra!