Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag samlar på: defekta chips

Karin E Jansson

Igår blev en två, och med det var ett nytt samlande ett faktum! Ja, för nåt halvår sedan hittade jag ett spännande chips, som fick hamna på prydnadshyllan. Och igår hände det igen! Vi tar en närmare titt!


Det här är det första chipset, som drabbats av ett stort hål i mitten, likt ett hajgap! Sprickan i nederkant visar att detta chips redan är vintage, men visst är det snyggt?


Och igår hittade jag detta! Ett räfflat chips som blivit så räfflat att det gått hål. Har jag aldrig sett tidigare!

Det som känns mest spännande med min samling är att jag inte har nån aning om hur nästa chips kommer se ut, jag kan inte ens gissa! Men jag hoppas jag får anledning att återkomma i ärendet, kanske blir det ikväll, kanske om ett år! Kittlande!