Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Experiment: Phil Collins i min makes undermedvetna

Karin E Jansson

Mina och Samuels kvällsrutiner är alltid desamma. Han är lite snabbare än mig i säng, och när jag kryper ner under täcket ligger han bredvid mig med sin iPad på nattduksbordet och lyssnar på rymddokumentär. Som regel somnar han på två minuter och ligger och snarkar som en liten nöjd griskulting, samtidigt som han snurrar in sig i hörlurarna. Själv lyssnar jag på Genesis eller Djevel, och spelar fem banor på Jewel Mania innan jag stoppar in bettskenan och försvinner in i dimman.

Häromkvällen hände dock något spännande. När jag letat upp min spellista över Genesis bästa och tryckte på play fick jag upp alternativet "Spela upp på Samuels iPad". På något sätt hade min telefon synkat med Samuels iPad, fråga mig inte hur. Jag sneglade över och tittade på Samuel. Han sov tungt, fortfarande med hörlurarna i öronen. 

Samuel hatar Phil Collins, ja jag vet, helknäppt! Phil Collins är ju ett geni! Men visst, jag kan förstå. Jag och Samuel är ju coola människor som bara lyssnar på metal, och jag har tidigare varit motsträvig till den lilla mannen med den nasala rösten. Men när jag gav efter och släppte in Phil i mitt liv har jag inte tittat tillbaka, bara framåt. Och i min framtid, och nutid, finns Phil.

"Spela upp på Samuels iPad". Jag tryckte på play. Samuel gnydde till. Vred sig oroligt under täcket. Mumlade något ohörbart. Och föll åter in i djup sömn. 

När jag vaknade på morgonen var Samuel redan uppe. Stod och gjorde äggröra, och hade hunnit springa på affären för att köpa wienerbröd. Han andades ett lugn och en livsglädje. Han visste det inte, men nu, nu älskade han också Phil. Varsågod Samuel, och välkommen till the Land Of Confusion.