Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Diverse

Karin E Jansson




Jag har kommit in i en härlig lunk senaste veckorna. Fingrarna knapprar på datan dagtid, och plockar strass, skär plast med skalpell och nyper med tång kvällstid. Jag städar inte mer än absolut nödvändigt, äter mycket ost, och tittar på 48 Hours Mystery. På kvällarna smörjer jag mig med ros-doftande kräm och sover gott. Hösten känns med andra ord okej! 

Det händer inte så jävla mycket i övrigt, och det känns bra, men det märks av i bloggen. Jag försöker fortfarande hitta formen för mitt bloggande, och får lätt huvudvärk av dåtidens "Dagens outfit" och "DIY pappersblommor". Det finns ingen jävla relevans i dagens outfit. Den är rolig, men saknar värde, om ni fattar vad jag menar. Och även om det är ett säkert kort så känns det som ett slag i era ansikten att lista ägodelar som underhållning. Denna känsla kan vara övergående. För stunden är jag lite yr efter att ha sprayat med sprayfärg hela kvällen. Det, plus en lång arbetsdag, har förslöat mina tankar lite. Jag avslutar därför detta svammel med lösryckta fakta.

1. Jag älskar att data datamaskin. Paint, publisher, www och aktivitetshanteraren.

2. På lördag är farmors begravning.

3. Surdegsbröd är äckligt.