Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tio favorit-överdelar!

Karin E Jansson

Jag har alltid samma sorts kläder på mig - svart linne och svart kjol. Och sen varierar jag vad jag har över linnet. Helst handlar jag vintage, och då på nätet (hatar verkligen att gå i affärer), eller så syr jag eget. Det blir billigare och bättre på alla sätt. Här är tio favorit-överdelar!Guldkoftan!När jag köpte den var den en tröja, men jag kände igen mönstret, och misstänkte att den var en ihopsydd kofta. Och när jag fick hem den upptäckte jag att jag hade helt rätt, och behövde bara sprätta upp den! Kofta är alltid bättre än tröja!Juvelfladdret.En lång kimono jag sytt själv. Som en morgonrock.Och så den här pjäsen som väger typ fyra kilo.Fullt med rassel.Matadorjackan!Midjelång och med stora axelvaddar. Very glamorous.En till kimono.Denna i nån typ av laser-reptil-tyg.Klock-koftan.Lång och rymlig och med livets ångestmoment, tiden.En svart ullkofta.Med oljefärgade paljetter och pärlor.En enkel 80-talsmorgonrock.Med små små sammetsprickar.Och en till från samma decennium.100% spets.Och slutligen, påfågelsjackan.80-tal, extra allt.