Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Skräp till skatt!

Karin E Jansson

Igår ville jag och Sirpa pyssla. Ja, ibland slår det bara till och klådan i fingrarna måste ut och materialiseras externt. Precis så uttryckte Sirpa det i alla fall. Så vi begav oss till Panduro och köpte material för 823:-.

Nej! Såklart gjorde vi inte det. Vi har genomskådat pyssel-affärerna, och vill nu här förmedla att pyssel inte handlar om färgat papper 4 för 39:- och washi-tejp 49:-. Det enda du behöver för att pyssla är:

1. Tejp (och eventuellt limpistol om du vill lyxa till det).
2. Skräp

Ja, krafsa i skåp och återvinnings-lådor, samla ihop snören och tidningar, klipp en bit av en tröja som blivit för liten, eller slit upp en tuva gräs. Att pyssla med stil behöver inte starta med konsumtion. Konsumera gör vi tillräckligt ändå, och tänker man bara till kan man pyssla fantastiskt av restprodukterna.Här lindade vi tidningspapper runt Sirpas huvud, och tejpade ihop det direkt för perfekt passform. Sen över till det roliga, pyntet. Vi hittade sparade paketsnören, och vips hade vi skapat den snyggaste hatten NÅGONSIN!!

Skräp till skatt!