Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Låt oss prata mer om metalldetektorer

Karin E Jansson

Låt oss prata mer om metalldetektorer. Varje kväll, innan jag somnar, tittar jag på videos av människor som letar spikar och småmynt i skogen. Jag älskar skogen, jag älskar att vara ensam, jag älskar dåtid, och jag älskar att leta saker. Metal detecting skulle vara mitt drömjobb. Jag tror inte att det är ett jobb, men det är väl därför det är ett drömjobb.

Jag tror det är ganska dyrt att köpa en metalldetektor, och i nuläget känns en investering ganska avlägsen, men jag drömmer om att packa ner varm choklad i ryggsäcken, dra på mig långkalsonger, och bege mig ut i skogen för att leta efter rostiga spikar. Spikarna skulle jag sen titta på länge, ta hem, och lägga på en speciell hylla i vardagsrummet. Tänka på den eventuella 1800-talsdamen som slagit i spiken, som hon sedan använde som en krok för att hänga upp sin rock medan hon åt rovor till middag.

Jag skulle börja med att leta av platser som är bekanta. Som mammas barndsomshem i skogen, och längst upp på Saxofonstråket, där jag tappade bort en femkrona 1986. 

Nåväl, här är två videos från min favorit-detector, nuggetnoggin. A man who is livin the dream.