Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kära dagbok

Karin E JanssonNu befinner jag mig ensam på ett hotellrum. Det är rätt härligt, men såklart saknar jag pälsklingarna och Samuel. Jag har rest bort i jobbet, men får åka hem redan imorgon.

Jag har ätit persiljeskum och päron- och ostpaj till middag. Bland annat. Jag tycker konstig mat är ovärd, ja, alltså jag blir inte imponerad av att persiljan kommer som skum när den funkar lika bra i bladform. Mat är ju en konstform, och jag har absolut inga problem att acceptera att de finns dom som uppskattar lingonslem och friterad ostlöpe, men mig ger det inget. Jag gillar god men okomplicerad mat.

Nåväl. Normalt brukar jag ju drabbas av ett så kallat hotellrums-vansinne, där jag inte kan hantera sysslolösheten som uppstår där all extern stimuli enbart består av hotell-duschkräm och en TV. Jag behöver sax, skrivare, tång och slipmaskin. Och därför brukar jag hantera hotellrum dåligt. Nu har jag med mig min hudvårdsserie i fem steg, så det kommer inte vara några problem att hålla sig sysselsatt. Hudvårdsserien var ett resultat av en slags livkris, men vad är inte resultat av en livskris?

Jag såg en räv idag, för övrigt. Det var jätteroligt, eller ja räven var inte komisk, men jag blev upprymd. Jag älskar rävar. Undrar om rävar älskar att äta skum? Jag tror inte det. Men de gillar nog hudvård i många steg, eller ja, vad vet jag. Hej då.