Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Här vill jag bo! (i en fontän)

Karin E Jansson


Ja, såhär ser den alltså ut, skapelsen jag hittade på loppis igår. 200:- fick jag betala, vilket kanske var lite dyrt, men jag ser det som en investering för livet.Dock fanns det vissa delar jag ville förändra. Dessa tecken till exempel. Jag har ju ingen aning vad som står där - All makt åt Tengil KUK LOL, kanske. Måste åtgärdas.Och de här herrarna får också ryka.Såhär blev det! Betydligt mer grönt.Och nya invånare.Mycket mer relaterbart.NAW.Och såhär ser den ut när den är igång.Släcker man ner lite kommer den mer till sin rätt.Med en magisk kula som flyter på en vattenvirvel.Med lampor som ändrar färg.Porlande vatten tack vare det lilla vattenhjulet.Allt omgärdat av ett ockult sken. Här vill jag bo!Och inte bara en fröjd för ögat.Sveriges lyxigaste vattenskål!