Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fingerdekorationer - otroligt bra gjort av mig!

Karin E Jansson


Igår pysslade jag ihop ett alternativ till nagellack. Skitsnyggt om jag får tycka till, vilket jag såklart får.Jag blandade ihop lite plast.Tillsatte en droppe svart färg.Blandade ordentligt.Och smetade på direkt på fingrarna.När de torkat lite kunde jag pilla loss dom, och låta de stelna ordentligt över natten.Och med några duttar lösögonfranslim blev det återanvändbara fingerdekorationer.Fantastiskt!Otroligt bra gjort av mig!