Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Bollen är i rullning

Karin E Jansson

Idag hände följande. Jag var på kontoret. Datade på datamaskin, så som en bör på jobbet. Så höjde jag blicken. Jag var ensam. Helt ensam. Ja, plötsligt var alla kollegor borta. Nej dumstrut, inte pga magi eller zombie-invasion, de var på möten såklart. Och jag, jag var ensam. Jag hyllar ju ofta ensamhet, den självvalda. Men ensamhet i kontorsmiljö kan jag ej hantera. Det var därför det drabbade mig, funderingen om huruvida en petflaska skulle rymmas i mitt hår. Jag smög in i kopieringsrummet. Ställde vattenflaskan på huvudet, drog upp håret och snurrade dit en gummisnodd.


Det fungerade! Haha! Jag la upp bilden på instagram. Det rasslade till. Like, like, like. Folket älskade det. Ja hehe, det var ju ganska roligt. När jag kom hem från jobbet hade jag över 1000 likes på bilden. Men gradvis klingade det av. Nyhetens behag hade börjat lägga sig. Jag fylldes av en enorm tomhet. Jag hade blivit beroende av kicken. Kicken som bara en petflaska i håret, på instagram, kan ge.


Och så hände det. 50 cl petflaska blev 1,5 liter petflaska. Detta hände nyss. Och återigen blinkar min telefon uppskattande. Och samtidigt ser jag, redan nu, att detta kan spåra ur. Och frågan är, kanske det redan gjort det? Men ännu vet vi inte - blir stunden i kopieringsrummet början av en nedåtgående spiral eller en ny mening med livet? Tiden får utvisa. Bollen är i rullning.