Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

10 saker

Karin E Jansson1. I går var jag och Sara på så kallad stor-seans, i journalistiskt syfte. Ja, vi tänkte att det skulle bli ett bra ämne för vår podcast, och det hände skumma saker som måste analyseras ner i småbitar. Mer om detta i veckans avsnitt som kommer på fredag.

2. Nu är det höst! Ja, idag åkte vinterpälsen fram. Fuskpälsen, givetvis. Leopard, givetvis.

3. Jag ska köpa en badbalja till katterna. Tänker att de ska få ha den som en inomhuspool, som de gradvis kan närma sig. Har mycket svårt att acceptera att de inte skulle älska att bada.

4. At The Gates kommer till nästa års House of Metal. Jag är redan pirrig i magen.

5. Jag har börjat tatuera mig själv. Jätteroligt! Min första var ordet CHIPS på benet, jag gillar chips. Mmmmm, chips..

6. I fredags blev jag bjuden på nyskördade, ungsbakade, rödbetor med getost. Det var 100% gott, och 34% goth.

7. Jag har nytt favoritdjur, myror. De arbetar kollektivt och genererar stordåd, och den dag de tar över världen kommer jag applådera och erbjuda min kropp som föda.

8.  Kaktusen jag köpte häromveckan har fått flytta in i skafferiet. Abbath kunde inte hantera den.

9. Om en vecka får jag min bettskena. I grevens tid, för snart har jag gnisslat ner tänderna till pulver. Tandläkaren lovade att jag skulle få gipsmodellen av mina tänder. Den ska jag titta på i en timma minst.

10. Igår kände jag livsglädje trots att det var söndag. Jag har en vision om att skapa transparens i människokroppen, i smyckes-form. Ja, det låter flummigt, vi får se hur det blir. Mest troligt AMAZING.