Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Utflykt och Ohyran

Karin E Jansson

Nu kan vi räkna timmar innan semestern är slut. Detta känns såklart dystert, men istället för att ligga i sängen och gråta, som jag gjort vissa år, så valde jag igår att maxa semestern. Detta genom en sista utflykt, denna gång med Sara (såklart) och Saras kusin Amanda!! Svank-tank!


Tillräckligt bra för att fotas.


Vi skulle till Bjurfors! Ja, jag har höjt denna loppis till skyarna, och nu ville Sara och Amanda dit. Jag var ansvarig för att visa vägen. Det gick åt helvete. Men naturen var vacker, och vi hade ju all tid i världen, ja till måndag i alla fall.


Och såklart hittade vi dit till slut.


Sara ville köpa denna. Nej jag sa fel, hon ville inte köpa denna. INTE.


Jag stod själv länge och fingrade på dessa. Här har en människa lagt hela sitt liv på att samla fingerborgar från världens alla länder, och nu sprids de för vinden. Ja, eller kanske inte, vem köper en fingerborg idag?


Bjurfors är en enorm loppis, i en nedlagd skola, så det tog tid att gå igenom allt.


Men fynd gjorde vi! Amanda som är retro-tokig köpte en fina saftglas och assietter, och Sara köpte en OERHÖRT fulsnygg tallrik. Tror hon vill börja samla på servisen, så hittar ni delar kan ni ju höra av er.


Själv köpte jag tre saker (samt en daimstrut). Den första saken var det Sara som hittade, men som hon kärleksfullt räckte över till mig, det är sann kärlek. Den får ni se när den är monterad! En av grejerna får ni se på en gång. Den här vägrade Sara ta i, pga rädsla för ohyra. Hela skapelsen var som en Ohyra, jag älskar den mer än allt annat!


Och kolla här då! Nej, inte saker jag köpte, utan saker jag blev av med från lägenheten, varsågod Amanda! Mer plats åt Ohyran!