Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tank-svank och bilgodis

Karin E Jansson

GODISPAUS!! Ja, vi hade kommit några mil söderut när blodsockret sjönk dramatiskt. Slutstation var Ikea Sundsvall, och prioritering var godis.


Detta är ju inte rimligt, konstaterade vi nöjt.


Sara hade kvällen innan skickat ett sms om att hon ville åka till Ikea, men att det var ju sååå tråkigt att åka utan mig, och att jaja, hon skulle väl få stanna i tråk-Umeå och svettas bort på baksidan. Med bilgodis sålde hon till slut in det. Ja, jag hatar Ikea men jag älskar kolasnören.


Snart får hon ju sin lägenhet, och när ett hushåll blir två behöver det kompletteras.


Alla soffor skulle provsittas.


Den här fick bra betyg!


Ja, allt skulle egentligen provsittas, provliggas och provklämmas. Vi skötte oss bra hela högen!


Med bagageutrymmet fullt vände vi åter till hemstaden. Jag tankade på ett stereotypt sexigt sätt. Tror jag sett denna svank-tankning i minst 8 musikvideos från 1993.


Sen kom jag hem, och upptäckte att jag var utelåst! Jaja, med strålande sol var det bara att bre ut den nyss inhandlade badrumsmattan på gården och ha ensam-picknick, minus picknick-mat.


Sen kom en flock fåglar, och då förvandlades situationen till Ensam kvinna på badrumsmatta, hotad av djur. En bra dag ändå! Och utöver badrumsmattan köpte jag två saker så awesome att de förtjänar ett eget blogginlägg, håll utkik!