Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Sommarens succéer!

Karin E Jansson

Då bloggen fick backa till förmån för instagram i sommar, så har det producerats mer där än någonsin, jag har till och med uppfunnit några nya hashtags! Att en bild är lyckad på instagram handlar inte om att du känner dig nöjd med den, eller att du lyckats fånga ett fint minne, utan det handlar om LIKES! Här kommer sommarens succéer, bilderna med mest tummen upp!


#ohyran #sjalbarn


Prinsen lajvar lång och yvig svans.


Min största twitter-succé genom tiderna. (Obs, det är ej lönt att leta upp mig för att följa, skriver fyndiga tweets max en gång i halvåret, och när det händer ser jag till att omvärlden får ta del av det, som nu).


Cellulit, det låter som ett eget grundämne, och behandlas som en sjukdom. Och så är det bara en grop. En grop!!


Ett par spröda femininina småstrumpor skapar en romantisk brytning till de tuffa tofflorna som andas motorcykel och cigarr. Tänk på att alltid skapa spännande kontraster och låna friskt men lagom från andra stilar. #chips, bajs, fluyddöirdzKöä gök


"Ta en bild när jag låtsas-dör, och lägg upp den på instagram."


En blomma till SD.


Allt är ju egentligen upp till dig - vad som är rätt, fel, fint, fult, äckligt och underbart. Vilken grej va! Så känn efter, känn efter. Annars kommer nån annan vilja bestämma åt dig.


Ett år som gifta idag! Giftemål förändrar inget, tur det för vi var nöjda som det var. Men det var en rolig fest, som ett sjukt ambitiöst kalas. Rökmaskin, fiskedamm och 100 fulla kompisar. Idag ska vi fira med kaffe och bulle. Vi har visserligen inga bullar, men kaffe, kaffe blir det! Jag älskar dig @samuelpfoto !


Av alla jag känner är jag den gulligaste, på andra plats mina syskonbarn och på tredje plats jag igen.


#tbt 💉


Prinsen känner allvaret, fotad av @samuelpfoto .


Chips imitating art imitating chips.


Ledsen för suddig bild, men blev lite för exalterad när jag upptäckte att alla är heta i Hot Pants.


Familjefoto.


En prestation är relativ, och kan bara mätas utifrån jaget. Min panikångest har senaste veckorna förhindrat mig från att köra bil själv. Men i morse gjorde jag det ändå. Långsamt gick pulsen ner, det gick! Och hade jag inte gjort det hade jag inte träffat på den vilsna italienskan och hennes barn, och kunnat skjutsa dom rätt. Det kändes bra för mig, och de slapp bli blöta av regnet. Och imorgon ska jag köra bil själv igen. Och jag känner mig inte nervös.


CV-bild. Fotograf: @vilkensara


Mitt sällskap i soffan har kastat in handduken, och jag surfar runt på instagram. Ser hur stora kvinnliga profiler blir överösta med komplimanger för sina fysiska attribut. Det är "avundsvärd hud", "vackra du" och "den där klänningen passar perfekt på dig". Säkert menat med största välmening! Jag är så glad att ni tillåter mig att bara finnas. Givetvis får man tycka att jag har fin hud (eeeh..), men jag får känslan av att ni, som jag, tycker att "komplimanger" av det slaget faktiskt saknar värde. Vi "bara" är, och det är så sjukt awesome, ni är så sjukt awesome! Jag ❤️ er.