Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Möbelakne and TAKE OFF!

Karin E Jansson

Ja, som sagt investerade jag i två saker vid gårdagens IKEA-odyssé. Jag har börjat tycka heminredning är tråkigt, men försökte anstränga mig för att tänka ut nåt nytänkande som vi skulle uppskatta även fast vi inte behöver det, vilket är själva grundidén med IKEA. Presentdekorationer i form i bollar, till exempel. Har dock inga planer på att ge bort tjusiga paket, är mer lagt åt plastkasse än snofsig inslagning.


Så jag försökte tänka nytt. Möbel-akne.


Blev ju i ärlighetens namn ganska fult, och Abbath har redan rivit ner hälften. Så det löste sig på egen hand.


Och sen till det bästa som hänt mig sedan Dacke blev länsman. En pinne av ljus! En ljuspinne!


Som jag tejpade fast bakom sänggaveln.


Och bäst av allt - den ändrar färg!! I intervaller eller by choice.


Jag valde rosa. Space bed station TAKE OFF!!!!