Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lunchdejt med shopping och en bajskorv

Karin E Jansson

Går nu all in för bloggandet, och när Maria lurade med mig på stan hade jag kameran med i tygkassen. Ja, Maria är en lurig jäkel, hon frågar alltid om jag vill följa med på typ Konsum och köpa mjölk, och innan man vet ordet av har man besökt alla affärer i Umeå Kommun och sitter sedan och dricker dyrt kaffe på modernt inredd restaurang. Här sitter hon och snaskar i sig solrosfrön som en annan gourmand.


Just det här stället hade rosmarin som dekoration/snacks och den var så yvig och våldsam att den petade mig i ögat.


Jag blev så oerhört arg och kränkt att jag i stundens hetta twittrade att JAG HATAR ALLA KRYDDOR FÖRUTOM AROMAT, vilket jag senare fick dementera pga ej sant. Jag gillar grillkrydda och salt också. 


Förutom exklusivt kaffe blev det en magisk chevre-sallad, nej förlåt för felaktig bedömning av ockultism, den var inte magisk men god.


Sen blev det shopping. Jag har länge funderat på att köpa ett sudd, och idag slog jag till. Det fanns ett sudd för 10:-, ett för 15:-, och ett för 20:-. Jag köpte det för 20:- och tänker att det är en investering för framtiden. Tyvärr innebar sudd-köpet även spontanshopping, då jag plockade på mig ett limstift i farten. Jag vet ännu inte vad jag ska ha det till, men tänker att jag kanske kommer matcha det med någon typ av papper i framtiden.


Sen kom jag hem och då låg det en bajskorv i köket. HEJ DÅ!!