Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fågelbo och praliner

Karin E Jansson

Jag har bekanta som knappt pratar med sina familjer. Gillar man inte varandra så är väl det rimligt. Både jag och Samuel får dock nervösa ryckningar om vi inte får träffa våra familjer flera gånger i veckan. Igår åkte vi ut till fjärden, till mamma och pappas stuga (min mamma och pappa, vi har inte samma föräldrar, obs!). Pita har jag kanske presenterat? Senaste tillskottet i familjen Jansson. Hon älskar Samuel!


I början av sommaren fanns det fågelungar i ett litet bo i en husknut, men ungarna har sedan länge flyttat. Varje gång jag är ut till stugan är jag och kikar på det numera tomma boet, så vackert byggt av pinnar, tussar och snörstumpar. Igår fick jag ett infall att rädda det innan det förstörs.


Rör det inte, du kommer få sars, loppor och hosta, skrek omgivningen.


Men äsch, med plasthandskar måste det ju gå bra. Jag tänker ju inte slicka på det.


Jag fick ut det i ett stycke! Har ni sett så fint!


Och så ner i en bigpack-låda och in i frysen. Det måste väl eliminera all sars, loppor och hosta? Sen ska det få en hedersplats under en glaskupa.


Ungarna var såklart där också.


Jag fick som vanligt agera instabil björn.


Som blir helt vansinnig när jag blir väckt i mitt ide.


Vem skulle inte bli det?!


Ett ordentligt gympapass.


Det bjöds på middag.


Pussar.


Och gos. Sjukt idylliskt. Kan det bli bättre?


Jomenvisst, det hade jag sett till när köpte med mig en chokladkartong.


Och med ord som praline, peccan och truffle är det såklart nödvändigt att bita i alla för att ta reda på var det egentligen är frågan om.


Alla var goda!