Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Chiapudding och elefantöra

Karin E Jansson

Jag följer en ganska stor variation bloggar och instagram-konton. Det som bjuds mina ögon för stunden kan rangordnas såhär:

1. Chiapudding

2. Elefantöra

3. Samhällskritik

Ja, trendigast just nu är chiapudding, pudding gjord på chiafrön. Serveras med fördel i genomskinligt glas, och ser ut ungefär som sperma blandad med linfrön. I puddingformat. Och vad smakar det då? Ja, det talas det inte mycket om, så vi får väl gå på den ockulära bedömningen och gissa att det smakar som sperma blandad med linfrön. Men oerhört trendigt. Jag förstår inte.

På andraplats hittar vi som sagt elefantöra. Elefantöra är en grön växt, som verkar trivas på stringhylla eller under vimpel-girlang. I mina ögon gröna blad i kruka, men uppenbarligen mer än så, då dess spröda stjälkar slingrat sig in i en enorm mängd hem. Oerhört trendigt. Jag förstår inte.

Och på tredjeplats, samhällskritik. Jag förstår.

Då livet enligt många är ett lärande har jag nu beslutat mig för att för att försöka förstå. Idag ska jag inhandla chiafrön och elefantöra, med reservation för att det är slutsålt pga OERHÖRT TRENDIGT. Kolla in här i kväll, så reder vi ut vad fasiken det är frågan om.

Fortsättning följer.