Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ett riktigt jäkla konstgrepp!

Karin E JanssonJag gissar att få av er missat att jag haft en del problem med visdomständerna. Nu har jag bara en kvar, och förhoppningsvis sköter den sig så pass att den kan få bo kvar.

Den senaste flyttade ut ur min mun med stor dramatik, och var tvungen att sågas isär för att kunna plockas ut. Jag fick med mig delarna hem, och till min lycka satt rötterna ihop i ett stycke. Fyra förvridna rötter, som slingrat sig runt en nerv, och som gett en förbannat massa elände. Som en.. hand? En demonisk hand! Som håller i nåt! En liten ekorrsbäbis! 

Ja, det var vad jag såg, en demonisk hand som håller i en ekorrsbäbis! Jag la upp en bild på instagram, och frågade vad ni såg. En grisfot!, tyckte nån. En alien!, tyckte nån annan. En hand som tecknar I LOVE U!, tyckte en tredje.

Det där är ingenting annat än en utdragen visdomstand, inget jäkla konstgrepp, tyckte en fjärde.

De roliga förslagen kom av sig. Jag skämdes lite. Jag - en 33-årig kvinna som ser saker i sina utdragna visdomständer? Sen blev jag arg. 

Tandroten blev en ring, så att jag inte glömmer bort. Att jag är en 33-årig kvinna som ser saker i mina utdragna visdomständer. Ett riktigt jäkla konstgrepp!