Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En dag som utmynnade i DET VACKRASTE JAG SETT I HELA MITT LIV

Karin E Jansson


I en hel vecka har mina små griseknoar varit borta, men idag tog vi igen för förlorad tid.Jag och Sirpa har en lek som aldrig slår fel.Jag är hungrig björn, och hon är stackars oskyldigt barn på promenad.Det slutar alltid på samma sätt.Att moster måste vila.Men man kan ju inte vila hur länge som helst. Snäckor måste plockas.Och blommor likaså.Och rituellt överlämnas till......mormor!En fågelmamma har byggt ett bo vid en låg husknut. En gång tillät vi oss kika, sen fick dom vara ifred.Vad gjorde vi mer då?Spelade fotboll.Hämtade boll som åkt över häcken.Löste DN:s korsord. Visste ni att jag vunnit det en gång?! Nu vet ni, GLÖM DET ALDRIG!!!I väntan på middag utfodrades småttingar.Och pälsdjur.Sirpa uppfann en skitbra lek!Blåsa blomblad till motståndarens sida.Sen blev det dags för mat.Sik som stug-grannen dragit upp, very luxurious!Och sen kom det bästa. Spa-behandling med sugrör. Viss skada på hornhinna och läpp.Och en överraskningsfrisyr!DET VACKRASTE JAG SETT I HELA MITT LIV!!