Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Bröst

Karin E JanssonJag har jättestora bröst. Ja, allt är ju relativt, men dom är stora. Kräver sin plats. När jag var tonåring grät jag över dom. Hängiga och fula. Sen sket jag i dom, lät dom bara existera. Trodde jag!

Idag slog det mig hur jag i flera år censurerat mina bröst. Jag förstod det när jag såg den här coola selfien som jag tog med mobilen. En cool bild som givetvis måste beskäras i nederkant PÅ GRUND AV BRÖST. 

Ja, sen den dagen mina bröst började expandera har jag dragit upp halsringningen på linnet, och knutit sjalar som ska gömma det som finns där under. Mina bröst har inte varit mina. Trots min inställning att de enbart är två fettklumpar som vid eventuellt barnafödande eventuellt kan börja producera mjölk, så har jag tillåtit andra att definiera vad mina bröst har för värde och vad de står för. Något sexuellt. Och har således valt att gömma dom. 

Trots svettig hud och kliande eksem som vill luftas, har jag skamset dragit upp tyget så fort det åkt ner så pass att det kanske finns en risk att någon uppmärksammar att jag har bröst. Som kanske stannar upp, tittar på mig med ett snett leende och flyttar sig närmare mig än jag vill ha dom. 

Jag vill att mina bröst ska vara mina fettklumpar. Jag måste be om det. För jag bestämmer inte. Det gör han, han som bestämmer att dom är något annat.