Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Precis det vi brukar göra.

Karin E Jansson


Jag har ju som jag tidigare nämnt börjat scehamlägga ledighet, ja det låter tokigt, men gör jag inte det jobbar jag ihjäl mig. Idag åkte jag ut till stugan för lite ledighet och kvalitetstid med goskorvarna.Vi gjorde precis det vi brukar göra.Rotade fram gamla leksaker.Hoppade.Och gick lös med tuschpennorna.Jag är fortfarande i grav oordning, och svullen som en bäver. SATAN så ont det gör. Jag var tvungen att gå och lägga mig under en filt, och fick nästan vara ifred från barnens pickande pekfingrar i en hel timma.Och när jag vaknade var det middag!Potatis och grillad halloumi. Små tuggor, så går det bra.Och glass såklart. Sen spelade vi in en skitbra reklamfilm för Karins Konstgrepp. Den hittar ni på instagram! Heja!!