Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Halsbandet

Karin E Jansson

Halsbandet jag gjorde för några veckor sedan har blivit en succé, vilket är jätteroligt!! Jag har tagit emot en hel del förhandsbeställningar, men allt har tagit längre tid än beräknat då jag haft mega-otur med leverans av material. Jag har börjat kunna skicka iväg halsband till de som förhandsbeställt, men har fortfarande en hel del kvar, och går återigen och väntar på material som försvunnit på posten. 

Ni som fått förhandsbeställa kommer få halsband! Mest troligt i mitten på nästa vecka. Men i och med att detta blivit typ ett heltidsjobb vill jag inte ta emot fler förhandsbeställningar. Som det är nu måste jag sitta och maila folk som fått förhandsbeställa, invänta svar med deras adress, vilket ibland kommer skitsnabbt eller ibland inte alls. Jag måste få jobba bort det jag har nu, och sen kommer jag göra fler halsband, jag lovar! Men då hamnar de i webshopen, precis som allt annat jag tillverkar. Att ha en massa beställningar i "EJ LEVERERAT"-mappen i mailen blir för stressigt. Hoppas ni förstår!