Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hemlängtan

Karin E Jansson


Steg upp i ottan och satte mig i en minibuss på väg till Luleå. Efter en lång arbetsdag ligger jag nu på ett grönt polyester-överkast, på en säng i ett kallt hotellrum. Och det låter som att det bor ett djur i mitt badrum. Ska bara samla krafterna innan jag ger mig in i närkamp med överrasknings-djuret, sen hoppas jag på middag. Och efter det kan vi ju hoppas att jag faller in i mitt traditionsenliga hotellrums-vansinne, det brukar resultera i intressanta blogginlägg.

På återhörande! (läses hotfullt)