Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Pyttesmå flätor

Karin E Jansson


Vår kompis Effe hade bestämt sig för att klippa av sig sin långa hästsvans. Hans fru Mia hejade på, men tyckte ändå att det var lite jobbigt att skiljas från sin makes tofs. Så jag erbjöd mig att skapa något som hon kunde bära med sig, även när hästsvansen var borta. Ett par örhängen blev det! Pytte pytte pyttesmå flätor, bakom en blank bubbla, infattade i silver.Sjukt bra gjort av mig om jag får säga det själv, och det får jag ju!