Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lite sorgsen vessla.

Karin E JanssonSlutrapporteringstider. Ja ni som nån gång arbetat på ett studieförbund vet att det innebär GAAAHGNÖRFHUUU! Jag springer som en vessla, eller nej det gör jag inte, jag sitter vid min datamaskin och knapprar så nagellacket flagnar. Sen rakt ner i kvällsjobbet. Ni som följer mig på instagram har fått några tjuvkikar. Men jag känner mig lite sorgsen, sorgsen för jag saknar bloggis, och er. Man måste saker och man vill saker. Sånt är livet.