Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Inlagd sill

Karin E JanssonNi som följer mig på instagram vet att jag fick tillbringa natten på sjukhuset. Ingen större dramatik dock, och nu är jag hemma. Det började igår natt med att jag vaknade och hade ont i magen, och sedan under gårdagen blev det värre och värre. Jag har ju en medfödd blodsjukdom som påverkar min mjälte, så sjukvårdsupplysningen tyckte jag skulle åka in. Efter en tur hos primärvårdsjouren fick jag åka till akuten där de konstaterade att mina värden var dåliga och att de ville röntga. Mjälten visade sig tack och lov må finfint, men de kunde se nåt i magen som såg konstigt ut. Nu mår jag bra och har fått åka hem, och får sedan en kallelse till en gastroskopi, "hurra".