Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Han gäckar mig nattetid

Karin E Jansson

Jag blir inte särskilt till mig av kändisar, såklart om nån har gjort nåt skitbra att det kan bli dags för lite idoldyrkan, men annars finner jag dom inte mer intressanta än vanliga dödliga. En svensk kändis har dock sökt sig in i mitt undermedvetna under flera års tid, framför allt i mina drömmar, och jag förstår inte varför. Kanske att frekvensen på drömmarna ökade när jag satte upp hans porträtt på mitt kontor, men jaja.


Johannes Brost! Johannes Brost? Ja, Johannes Brost besöker mig regelbundet nattetid. Finns liksom bara där. Jag har accepterat det, jag menar han stör ju inte. Men, ganska nyligen berättade jag för Samuel om det. Och då blev det ockult. Det visar sig att Samuel haft en egen dröm som etsat sig fast; att han var Johannes Brost!!

Har nån kändis bosatt sig i ditt undermedvetna?