Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En ny mugg!

Karin E Jansson

En gång när mamma och pappa åkt ner till Stockholm kom de tillbaka med presenter till mig och Maria - två muggar vardera, designade av en känd keramiker. Ehrm, sa Maria, och gav bort sina två till mig. Ja, de kanske inte riktigt hade en så ungdomlig stil, men de var helt perfekta att dricka morgonkaffet ur.

Så gick en mugg sönder. "Samuel din jefla drull-pelle". Sen gick en till sönder, den bara sprack när jag lyfte upp den. Hmmm. Sen gick den tredje sönder. Här började jag se ett mönster i muggarnas kvalitet. Med bara en mugg kvar har jag vårdat den varsamt. Men häromdagen hände det oundvikliga. Den fjärde, som nu var full med sprickor, ramlade isär och nästan förintades till ett magiskt damm av dålig kvalitet.

Samma kväll, en present från Effe och Mia, som turistat i London. Vilken timing! Men nej, I do not want to fuck a unicorn. Men en ny mugg behövde jag. Tack!!