Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Bra och dåligt med min kille

Karin E Jansson

Ikväll ska jag och Samuel ha riktig dejt på resturang! Jodå! Vad är då inte mer lämpligt än "Bra och dåligt med min kille"?! Ja, hold your horses, klart det finns dåliga grejer med alla människor, men tack och lov är hans positiva egenskaper i majoritet! Vi tar tre dåliga och sju bra!


Dåligt med Samuel

- Han är helt jävla värdelös att klia en på ryggen. Jag vill ju bli kliad så att blodvite uppstår, men istället kommer han där med sina små stumpnaglar och vispar runt. 

- Han är helt värdelös på att öppna förpackningar. Jag är i sammanhanget som psykopat-maken i Sova med fienden, och vill ha flingpaket i raka perfekta rader. Men när Samuel kommer över en oöppnad förpackning får han omedelbar panik och sliter upp flingpaket på mitten, med tänderna.

- Han blir oerhört kränkt när han sover. När man minst anar sätter han sig upp i sängen, tittar på mig med förvirrad kränkt blick och halvskriker Varför gör du såhär mot mig?! Sen vänder han sig argt bort och nynnar sig själv till sömns. Eeh..Bra med Samuel

+ Se bild ovan.

+ Han får mig att skratta, jämt!

+ Om jag börjar klappa händerna börjar han omedelbart dansa samtidigt som han sjunger Untz untz untz untz.

+ Han gör alltid röster till djur. Ibland glömmer han gå ur rollen, och svarar med djur-röst när jag tilltalar honom.

+ Han är röd rakt igenom, och ser till att ha stenkoll på allt jävulskap SD har för sig.

+ Han har ett fantastiskt leende som ingen annan. Tänder som pekar åt alla håll, och skrattar med hela kroppen.

+ När vi sitter i en båt på en spegelblank sjö, med varsin kaffekopp i handen, och med en rosa kvällshimmel över oss, så tittar han på mig, ler och nickar långsamt.


Jag älskar honom!