Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Veckans naglar!

Karin E Jansson

I veckan har jag varit dyngförkyld. Dyngdödsförkyld. DYNGDÖDSVÅLDSFÖRKYLD!! Det enda jag orkar med är att snyta mig och att måla naglarna. Näsan har varit fnasig och naglarna har varit SKITSNYGGA!


Jag började veckan med ett konfettiregn.Ett budgetlack med glitter i olika storlekar, former och färger.Wet n Wild Party of Five Glitters.Därefter gick jag över till mer klassiskt turkost.Och i sista sekund penslade jag på glitter i två olika storlekar. Glitternagellack är tacksamma att använda till den här typen av effekt, då de ganska snabbt tjocknar i flaskan, och är lättare att dutta på än att pensla.Essie Turquoise & Caicos, China Glaze Blonde Bombshell och Milani 531 Gold.Följt av två nyanser av blått.Mörkblått med mikroskopiskt blått och lila glitter, och blått med silverglitter.MUA Shade 1 och China Glaze Midnight Mission.Och avslutningsvis: Cartoon Nails!Läskigt 2D, en idé jag snappat upp på youtube.Underst Mavala Black, sedan Color Club Dreamin', detaljer med vitt lack från Viva la Diva, och avslutningsvis matt överlag, China Glaze Matte Magic.

Jag gillar nog den turkos-guldiga bäst!