Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lådor, luckor och skåp

Karin E Jansson

Här jobbar vi snabbt! Det första önskeinlägget blir lådor, luckor och skåp, då Anna och Memmie ville se alla hemliga vrår i mitt hem! Man har ganska skåp och lådor upptäckte jag när jag gick runt med kameran, hoppas jag inte missat nåt!


I arbetsrummet finns en stor byrå. I den finns det tyger i flera lådor, men det flesta av garnerna har jag gett bort till en kvinnojour som var på jakt efter garn.


Sängkläder och handdukar.


Sen finns där tre garderober. En med mer tyg, täcken, filtar och min bröllopsklänning. Det är i den här garderoben Abbath brukar krypa in och leva rövare.


I den mellersta garderoben står dammsugaren och en säck med kattmat. Plastkassen innehåller en stor säck kattsand som gick sönder på parkeringen!


Och i sista garderoben - jackor som inte används för stunden, och mitt mikroskop.


Vidare in i köket! Porslin, tomburkar och diverse.


Vi använder ju egentligen bara kastrull, kniv och skärbräda, så allt annat ligger bara och samlar damm.


Två skafferi-skåp har vi. Mjöl och sånt.


Och pasta och ris, som bildat en hög av kärlek.


Kylskåpet! Ost i ostkupa!!! Ostkupa är det bästa som hänt vårt kylskåp. Vi köper alltid samma ost - Wästgöta kloster, den svarta. Inlagd gurka, smör, ägg, tomater, gelé, folköl, vin och champagne. Den rosa hundbajspåsen innehåller inte bajs utan brie de maux, vilket i Samuels ögon är samma sak.


I hallen finns en sideboard med två skjutluckor. I den ena - plåster, hudlotion, bomullsrondeller, solskyddskräm, tvål och glödlampor.


I den andra - diverse.


I mitten finns en massa lådor. Längst upp räkningar, sedan foton, batterier, viktiga papper och diverse okänt.


I hallen finns också en gammal träsoffa. Under locket har vi gömt alla CD-skivor.


I vardagsrummet står min roligaste låda - sminklådan! Ja, när andra har en neccessär har jag en hel jävla plastback!


I vardagsrummet finns också det gamla medicinskåpet. Där finns material och påbörjade projekt. Och nallen jag hittade i ödehuset!


Tänder och strass till exempel.


I de nedre skåpluckorna finns min borrmaskin och packmaterial.


Framför skåpet ligger min strykbräda. Jag har sytt en hel del senaste tiden, och sitter alltid på vardagsrumsgolvet när jag gör det.


I vardagsrummet finns också ett skrivbord. En låda för strass.


En för sidenband och diverse.


Plastlänkar och pärlor.


Halshuggna djur och 3 st Beauty Blenders, ooh, dom har jag letat!


I mittenlådan - min bokföring! Lugn bara lugn, allt finns i datorn, det här är bara papperen som hör till, jag har full kontroll.


Och på skrivbordet - en låda med sånt som jag inte vetat vart jag ska lägga det. Anteckningsblock, docklera, ett par solglasögon och sen har jag ingen aning.


Detta får väl kanske räknas som lådor? I ett försök att rensa vardagsrumsbordet (som också är vårt matbord) från alla mina grejer, har jag investerat i en sån här blå vagn från IKEA. Den har jag placerat bredvid soffan så jag inte behöver, ehrm, resa mig upp om jag behöver nåt.


Längst ner - hårtork, locktång, plattång och en magisk svamp som man tar bort katthår från möbler med.


I mellersta sektionen - necessär med hårgrejer, nålar och gummiband. Hårspray, självhäftande plast, tejp mm mm etc etc.


Längst upp, en låda med juveler, tänder och swarovskikristaller sorterade efter form och färg.


Till slut - sovrummet. Här finns en klädbyrå, resten hänger på en ställning så det blev officiellt ingen lucköppning där (hahahaha). Nämen ni får se mina kläder i ett annat inlägg. I byrån finns underkläder och linnen. Allt svart. Och om man glömmer stänga lådorna, vilket man gör, även en hel del katthår.


Och slutligen - nattduksbordet. I den lådan finns lypsyl, krämer för diverse eksem (eget önskeinläggt!) och ca 60 Garbage Pail Kids kort!