Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag älskar 贈り物!

Karin E Jansson


Jag blir alltid lika upprymd när posten kommer, eller postis, som vi säger här hemma. Oftast kommer postis med räkningar, men igår - ett blommigt paket! Från Japan! Detta luktar Bokkei lång väg!Oooooh!Saker!! Med färger!!Jebus Kvist!! Vi tittar närmare!Den snyggaste förpackning jag sett I HELA MITT LIV!!! Nåt med persika, can I eat it?En påse med beauty!! I can not eat it?Och en påse med ??? Ja, jag får helt enkelt äta hälften och smörja in mig med andra hälften.Och pappersfransar!!Klistermärken, med tänder och baggar!Och nagel-strass!!Glittriga nagellack!Genomskinliga gelé-klistermärken med skelett-havsdjur!!Och ett brev med viktigt innehåll! Tack Maria, あなたは素晴らしいです!!